середа, 01 червня 2016 19:54

Нелегальні мігранти освоюють новий маршрут до Європи

Нелегальні мігранти освоюють новий маршрут  до Європи
news.okezone.com

Нелегальні перевізники сирійських та афганських біженців використовують новий маршрут до Європи: з Туреччини через Крит до Італії, повідомляють у грецькій прикордонній службі. Про це пише DW.com.

Після закриття "балканського маршруту" міжнародні злочинні угруповання пропонують афганським та сирійським біженцям новий маршрут до Європи: з Туреччини через грецький острів Крит до Італії. Як підтвердження нещодавні події. На Криті прикордонники виявили 113 громадян різних країн Близького Сходу, з них 33 дітей. Люди потрапили на острів після аварії їхнього човна, який прямував з Туреччини. Наприкінці минулого тижня грецькі прикордонники поблизу Крита врятували ще 65 мігрантів, човен яких зазнав аварії біля східного узбережжя острова. Як пояснили грецьким прикордонникам ці люди, їхні човни вирушили з Туреччини, і перевізники обіцяли доставити їх до Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Норвегія даватиме мігрантам гроші на зворотну дорогу

У поліції острова Крит повідомили, за підозрою у контрабанді біженців затримані двоє чоловіків, які походять з Хорватії та Чорногорії. Поліція припускає, що транснаціональні злочинні угруповання проклали новий маршрут для доставки біженців до Європи - з Туреччини повз Крит до Італії.

Зараз ви читаєте новину «Нелегальні мігранти освоюють новий маршрут до Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути