четвер, 23 квітня 2009 13:19

Нащадок Гітлера живе в Ізраїлі

Нащадок Гітлера живе в Ізраїлі
Правнук Гітлера входить до числа близько 300 обернених німців, які проживають в даний час в Ізраїлі. Він викладає в університеті, а своє походження вважає за краще приховувати.

Він народився у Франкфурті в 1952 році, але в Ізраїлі живе вже давно, пише Марко Ансальдо про правнука фюрера в статті, надрукованій в газеті La Repubblica.

Його бабця Ерна Патра Гітлер вийшла заміж за сина звідного брата Гітлера і страшно гордилася приналежністю до цього клану. До найостанніших днів свого життя вона залишалася фанатичною нацисткою, хоча після війни вважала за краще прибрати зі свого прізвища букву "т".

"Мій шлях до іудаїзму був довгим", - говорить нащадок фюрера. Після школи він пішов в армію, там вибрав курс теології, вивчення якого припускало поїздку до Ізраїлю. Приїхавши туди, він відчув себе як вдома, залишився і прийняв іудаїзм.

Його батьки обидва служили у вермахті, батько був майором. Незадовго до його народження вони розлучилися.

Його дитинство було дуже важким: вони з матір"ю переходили з будинку в будинок, коли нічим було платити за житло. Бабця нічим не допомагала їм, вона була глуха до чужих страждань.

Він рідко бачився з батьком і під час цих зустрічей ні про що його не питав. Мати все детально розповіла своєму синові про його походження, показала документи і фотографії. У нього немає зовнішньої схожості з фюрером, він ніяк не пов"язаний з ним генетично.

Ще в юності він прочитав "Mein Kampf" і здивувався дурості людей, які проголосували за людину, яка писала такі речі.

Він розповів про своє походження своїм студентам. Коли про його історію стало відомо, багато хто перестав з ним вітатися, а його дітей в школі називали "нацистами".

За матеріалами InoPressa.ru, NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Нащадок Гітлера живе в Ізраїлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути