понеділок, 29 лютого 2016 15:43

Наливайченко передав бійцям 57 ОМБР мобільні бронемодулі
4

В рамках проекту "Армія Гідності" Валентин Наливайченко передав бійцям 57 ОМБР два спеціалізованих мобільних бронемодулі. Конструкції призначені для комфортного розміщення та захисту особового складу ЗСУ.

За словами Наливайченка, такий модуль є комфортним для одночасного розміщення 8-10 осіб і може витримувати навіть мінометні обстріли. Конструкції виготовлені українськими виробниками на основі рекомендацій військових фахівців і аналізу реального досвіду бойових дій.

"Чому подібні модулі годі й шукати на фронті? Через корупцію. Виробник не захотів платити так званий "відкат" 40% від вартості модуля чиновникам від оборонпрому і вирішив передати дослідні зразки для українських військових безкоштовно. Ціна такого модуля близько 135 тис. грн. За кошти, витрачені на авто для АП минулого року, а це 75 млн грн., можна було б виготовити 550 таких конструкцій і забезпечити ними наших бійців по всій лінії оборони ", - заявив Наливайченко.

За словами організаторів проекту "Армія Гідності", його метою стане всебічна практична допомога бійцям АТО, їх сім'ям і волонтерам. Проект реалізується спільно партією "Батьківщина", "Антикорупційним рухом Наливайченка" та ГО "Справедливість".

Зараз ви читаєте новину «Наливайченко передав бійцям 57 ОМБР мобільні бронемодулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути