пʼятниця, 27 листопада 2015 01:20

Наглядова рада "Укрнафти" змінила склад правління

Наглядова рада "Укрнафти" змінила склад правління
Фото: economics.unian.net

26 листопада відбулося засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта", в ході якого були прийняті рішення про зміну складу правління компанії.

Як говориться в прес-релізі компанії, зокрема, достроково припинені повноваження членів правління Михайла Бакуненка, Михайла Гнипа, Олексія Куща та Наталії Доліної.
Повноваження Володимира Пустоварова було вирішено достроково припинити з 22 грудня 2015 року. У свою чергу, були обрані троє нових членів правління.

Як інформує "Українська правда", новими членами правління стали Джонатан Попер - директор зі стратегії та планування, Крістофер Кокс - директор з видобутку і виробництва, Ірина Євець - фіндиректор.

Перед зборами акціонерів у приміщення НАК "Нафтогаз України", де проходили збори Наглядової ради, прибув міністр енергетики Володимир Демчишин.

Як наголошується в прес-релізі, на засіданні було заслухано звіт голови правління "Укрнафти" Марка Роллінза про фінансовий стан компанії і причини формування заборгованості перед держбюджетом. Правлінню доручено залучити незалежного аудитора для проведення перевірки окремих аспектів фінансово-господарської діяльності "Укрнафти". З питання відсутності грошей на рахунках і боргів по податках Роллінз відмовився надавати звітність.

Крім того, наглядова рада вибрала ТОВ "ПрайсвотерхаусКуперс" для проведення незалежного аудиту фінансової звітності "Укрнафти".

Зараз ви читаєте новину «Наглядова рада "Укрнафти" змінила склад правління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути