понеділок, 20 липня 2009 12:46

Розпочалось будівництво декорацій для фільму "Гоббіт" (ФОТО)

У Новій Зеландії почалося зведення декорацій для зйомок дилогії "Гоббіт", якими керуватиме мексиканський режисер Гільєрмо дель Торо. Як повідомляє ресурс TheOneRing.net, роботи ведуться на місці, де знімалися сцени "Володаря кілець", що розповідають про життя гоббітів у Ширі.

Джерела сайту стверджують, що вже висаджена частина фруктових дерев, ведеться монтаж живоплотів. Планується також реконструкція дороги, що веде у Гоббітон, і будівництво декількох нових будинків для його мешканців.

Нагадаємо, що Гільєрмо дель Торо планує приступити до зйомок першої частини фільму в березні 2010 року. Раніше в одному з інтерв"ю режисер обіцяв, що глядачі побачать в його картинах "зовсім інше Середзем"я".

"Деякі з пейзажів будуть знайомі, але в основному ми покажемо вам інший світ", - сказав тоді режисер.

Передбачається, що деякі актори, які були задіяні в трилогії "Володар кілець", знімуться і в "Гоббіті". Зокрема, мова йде про виконавця ролі Гендальфа Єна Маккеллена. Також у картині зніметься Х"юго Вівінг, який грав Елронда.

Хто зіграє роль молодого Більбо Беггінса, поки не повідомляється. Режисер стверджує, що вже зробив свій вибір, але не хоче розкривати цей секрет до того моменту, коли буде закінчений сценарій картини.

Перша частина дилогії вийде в прокат в грудні 2011 року, друга – на рік пізніше.

За матеріалом: Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Розпочалось будівництво декорацій для фільму "Гоббіт" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути