субота, 16 травня 2015 06:23

Початковий рівень зарплати рядового в зоні АТО становить 1800 гривень - Генштаб

Початковий рівень зарплати рядового в зоні АТО становить 1800 гривень - Генштаб
ukr-online.com

Початковий рівень заробітної плати рядового солдата становить близько 1800 грн, однак при виконанні ним завдань безпосередньо в зоні Антитерористичної операції йому виплачується надбавка у розмірі 100%.

Про це в ефірі "5 каналу" повідомив перший заступник начальника Головного управління оборонного та мобілізаційного планування Генерального штабу Збройних сил України Володимир Талалай.

"Якщо говорити без всяких надбавок, які є, то для солдата початковий рівень – це приблизно 1800 грн. При виконнанні ним завдань безпосередньо в зоні проведення Антитерористичної операції йому виплачується надбавка у розмірі 100%", - зазначив він.

Окрім того, представник Генштабу також нагадав, що постановою Кабінету міністрів України передбачено широкий спектр додаткових виплат за виконання бойових завдань, як особисто військовослужбовцем, так і в складі підрозділів.

"Є відповідні виплати за знищений автомобіль, бронемашину, танк, а також за виконання завдань бригадою, полком, батальйоном. Тому це є досить потужною фінансовою базою, яка забезпечує привабливість служби в Збройних силах України", - сказав Талалай.

Зараз ви читаєте новину «Початковий рівень зарплати рядового в зоні АТО становить 1800 гривень - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути