середа, 13 січня 2010 18:01

На судні "Утопія" квартири купуватимуть за $26 млн

На судні "Утопія" квартири купуватимуть за $26 млн

Американська компанія Utopia Residences планує до 2013 року побудувати круїзне судно вартістю 1,1 мільярда доларів, в якому можна буде купувати квартири, пише газета Los Angeles Times.

У матеріалі розповідається, що вартість апартаментів на кораблі "Утопія" коливається від 3,7 мільйонів доларів до 26 мільйонів доларів, а їхня площа - від 126 квадратних метрів до 594 квадратних метрів відповідно.

"Довжина судна складає 301 метр, а вага досягає 105 тисяч тонн. З 400 кают половина буде здана як готельні номери на певний термін, а половина - продана як постійне місце проживання", - уточнюється в газеті.

Там же підкреслюється, що покупці отримають у власність тільки каюти, а не секції корабля. Крім того, власникам доведеться регулярно оплачувати комунальні послуги, охорону, конс"єржів, а також доступ до закритих клубів на борту.

За словами голови Utopia Residences Девіда Робба, які наводяться в матеріалі, компанія вже отримала зобов"язання по купівлі 16% житлових приміщень на судні.

Як додається у виданні, у розпорядженні жителів і квартиронаймачем "Утопії" будуть три басейни, тенісний корт, відкритий кінотеатр, міні-поля для гольфу, магазини і ресторани.

У матеріалі вказується, що велика частина коштів надійде від приватної інвестиційної компанії Frontier Group.

"Навіть у кризові часи знайдуться дуже багаті люди, які не знають, що робити зі своїми грошима. Знайти 200 людей, чиї кошти дозволять купити житло такого рівня, буде нескладно", - зауважила круїз-консультант Джіл Влос.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «На судні "Утопія" квартири купуватимуть за $26 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути