неділя, 19 квітня 2015 20:35

На сім'ю виділяють 8 тис. гривень на рік - Яценюк розповів про субсидії

На сім'ю виділяють 8 тис. гривень на рік - Яценюк розповів про субсидії
Фото: napensii.ua

Річний розмір субсидії на одну сім'ю складає близько 8 тисяч гривень.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

"Уряд, за словами Яценюка, очікує, що субсидії отримуватимуть 3 млн домогосподарств - тобто від 12 до 15 млн громадян:" На одну сім'ю це 8000 гривень протягом року ", - повідомляє прес-служба уряду.

"Для цих виплат уряд передбачив у державному бюджеті до кінця поточного року 24,5 мільярда гривень", - йдеться в повідомленні.

Яценюк зазначив, що принцип призначення субсидій простий, - "той, хто має більші доходи - платить більше, а хто має менші доходи - той менше платить".

Глава уряду зазначив, що провів розмову з міністром соціальної політики Павлом Розенко про хід реалізації спрощеної процедури надання субсидій та отримання громадянами заяв і декларацій для отримання субсидії.

"За загальною статистикою, підкреслив він, документи для оформлення субсидії отримали 90% домогосподарств країни. За його словами, у травні субсидії вже повинні бути призначені. Він також зазначив, що перед початком опалювального сезону, восени, будуть ще раз спрямовані громадянам бланки заяв та декларацій на отримання субсидії ", - йдеться в повідомленні.

"Ми спочатку призначаємо субсидію, а тільки після цього служби перевірятимуть, достовірні дані в декларації. Якщо недостовірні, тоді у людини запитаємо, чому вона збрехала. Якщо достовірні - людина отримає відповідне призначення субсидії на календарний рік", - зазначив Яценюк.

Зараз ви читаєте новину «На сім'ю виділяють 8 тис. гривень на рік - Яценюк розповів про субсидії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути