понеділок, 31 серпня 2009 14:20

На риболовлі Медведєв сховав торс, але показав ніжки (ФОТО)
8

У останні дні літа російський президент Дмитро Медведєв вирішив показати, що він теж уміє рибалити як і його попередник прем"єр-міністр РФ Володимир Путін. Щоправда глава "білокам"яної" не показував торс, а замість цього лише оголив президентські ноги.


Свій відпочинок він провів в дельті річки Волги.

Спочатку Медведєв і губернатор Астраханської області Олександр Жилкін разом з місцевими рибалками відправилися на прогулянку по річці. З катера вони помітили браконьєрські сіті. Як виявилось, у них заплутався осетер. Промисел цієї риби заборонений. Сіті витягнули на борт, а осетра випустили.

В Астраханській області - спека під тридцять градусів, і президент вирішив скупатися в річці. Спочатку він, надівши гідрокостюм і маску, зайнявся пірнанням, а потім плавав.
Ближче до вечора Медведєв разом з дружиною Світланою відправився в одне з найбільш живописних місць області. Зараз якраз пора цвітіння лотосів. Рослини з розпущеними бутонами килимом закривають воду. Ну а вже ввечері глава РФ рибалив. Улов - дві щуки.
Відзначимо, що ця риболовля вже не перша для Медведєва. Найчастіше він рибалить з почесними гостями в своїй резиденції в Завидово навіть у діловому костюмі.

Фото: eFakt.pl, Ura.ru

Зараз ви читаєте новину «На риболовлі Медведєв сховав торс, але показав ніжки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути