пʼятниця, 24 квітня 2009 08:35

Медведєв рибалив у діловому костюмі (ФОТО)
6

Росія розвиватиме економічне співробітництво з Вірменією і здійснюватиме спільні проекти, не дивлячись на світову фінансову кризу, заявив Дмитро Медведєв на переговорах зі своїм вірменським колегою СержемСаргсяном, який сьогодні прибув до Росії з робочим візитом.

Лідери двох країн обговорили перспективні напрями співпраці, зокрема у сфері енергетики. Зустріч проходила в заміській резиденції, і після офіційної церемонії Президенти продовжили спілкування за прогулянкою в парку.

Під час переговорів зачіпалися різні питання міжнародного та регіонального порядку денного, зокрема врегулювання нагорнокарабахського конфлікту, шляхи подолання негативних наслідків глобальної фінансової кризи.

Обговорювалися питання російсько-вірменської взаємодії в торгівельно-економічній сфері, політичні, гуманітарні аспекти двосторонньої співпраці.

Після закінчення переговорів російський Президент, скориставшись гарною погодою, запропонував гостю разом порибалити. Після чого був влаштований пікнік на свіжому повітрі. Вірменського лідера пригощали чаєм з самовару.

Як відзначив Дмитро Медведєв, у нього вже склалася традиція запрошувати в Завідово найбільш близьких партнерів. Там сама атмосфера розташовує до того, щоб якісь завдання вдавалося вирішувати простіше, додав Президент.

За матеріалами Первый канал, Прес-служба президента РФ

Зараз ви читаєте новину «Медведєв рибалив у діловому костюмі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути