пʼятниця, 19 березня 2010 17:31

На "Євробачення" від України поїде хтось із "фабрикантів"

На "Євробачення" від України поїде хтось із "фабрикантів"

На Національному відборі на Міжнародний пісенний конкурс "Євробачення" переможе хтось із "фабрикантів".

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомила директор Творчого об"єднання музичних і розважальних програм НТКУ Олена Загороднюк.

"Фабрика" - дуже розкручений проект. Вся молодь дивиться це шоу, вболіває і голосує за учасників. "Фабриканти" зараз знаходяться на піку популярності. Тому нічого дивного не буде, якщо саме хтось із них переможе в інтерактивному голосуванні", - зауважила вона.

За словами пані Загороднюк, серед 20 претендентів багато достойних.

"Шанси мають Василь Лазарович, Наталія Валевська та Віталій Козловський. El Кравчук теж достойний претендент, але у нього менше фанів, ніж у Козловського, за яким упадають усі дівчата. Думаю, жінки середнього віку голосуватимуть за Василя Лазаровича. Їм подобається його тембр голосу", - вважає вона.

Нагадаємо, три місяці тому екс-керівництво НТКУ самостійно обрало учасника від України. На конкурсі мав виступати співак Василь Лазарович.

Раніше він повідомляв, що не братиме участь у національному відборі. Але за кілька днів змінив своє рішення. Лазарович увійшов до 20-ки фіналістів.

"Мені дуже шкода Василя Лазаровича. У рішенні нового керівництва НТКУ про Національний відбір його провини немає. В нього є всі підстави подати на НТКУ до суду, але він відмовився це робити. На підготовку до конкурсу він витратив чималі гроші. Їх йому ніхто не поверне", - заявила Загороднюк.

Вона переконана, що за ці три місяці Василь отримав гарний піар.

"У нас уже так склалося, що скандал привертає увагу. Він не повинен ображатися на НТКУ, бо отримав гарну промо-акцію не тільки в Україні, а й за кордоном. Під час трансляції Національного відбору пісні Василя Лазаровича транслювали на офіційному сайті "Євробачення". На заході люди частіше дивляться інтернет-трансляції, ніж в Україні. Це означає, що Василя побачили і послухали мільйони людей. Читали публікації у закордонній пресі. Там про нього пишуть багато позитивного", - підкреслила пані Загороднюк.

Зазначимо, представника від України оголосять ввечері 20 березня. За 2 дні в Осло відбудеться зустріч глав делегацій країн-учасниць "Євробачення".

"Тоді вже нічого змінити не вдасться. На конкурс треба подати величезний пакет документів. Раніше ми їх готували не один день. Однак немає нічого неможливого. У керівництві "Євробачення" такому рішення керівництва НТКУ не дивуються. Вони вже звикли до наших вибриків", - зауважила Олена Загороднюк.

Зараз ви читаєте новину «На "Євробачення" від України поїде хтось із "фабрикантів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути