пʼятниця, 07 листопада 2014 11:19

На підкуп суддів по справі "Агрейн" шахраї виділили 500 тис. доларів - активіст

На підкуп суддів по справі "Агрейн" шахраї виділили 500 тис. доларів - активіст

На ухвалення суду щодо скасування арешту 100 тис. тонн зерна, шахраї виділили 500 тисяч доларів. Про це УНН повідомив президент Громадської організації "Держава майбутнього" з питань протидії корупції та захисту прав громадян" Сергій Здоміщук.

За його інформацією, такі кошти передали суддям апеляційного суду Харківської області аби вони скасували арешт на 100 тис. тонн зерна агрохолдингу "Агрейн", накладений за ініціативою правоохоронних органів. Судовий розгляд зазначеного питання має відбутися у понеділок, 10 листопада поточного року.

" У зв'язку з тим, що судді Цілюрик, Меркулова, Шевченко, Чопенко, Зубков, Олефір та Курило можуть стати пособниками шахраїв, які розграбовують майно агрохолдингу, я звертаюся до правоохоронних органів перевірити інформацію про те, що вказаним суддям передано хабар у розмірі 500 тисяч доларів за ухвалення рішення на користь правопорушників щодо скасування арешту зерна. Прошу вважати вказану інформацію як заяву про скоєння злочину та вжити належних заходів", - сказав С.Здоміщук.

Крім того, він звернувся до голови апеляційного суду Харківської області з проханням втрутитися в ситуацію та недопустити протизаконного рішення.

"Я також звертаюся до голови апеляційного суду Харківської області з проханням попередити та недопустити злочинних дій з боку суддів під час ухвалення рішення щодо арешту майна підприємства", - зазначив президент ГО "Держава майбутнього".

Зараз ви читаєте новину «На підкуп суддів по справі "Агрейн" шахраї виділили 500 тис. доларів - активіст». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути