понеділок, 18 серпня 2014 16:00

На потреби АТО продають котів

На потреби АТО продають котів
Фото: warnet.ws

У київському розпліднику "Літо-Світ" котів породи мейн-кун продають на благодійних аукціонах. Гроші йдуть на потреби АТО. Про закупки звітують у соціальних мережах.

"У нас було 16 кошенят. Треба допомагати тим, чого у тебе є в надлишку. В нас у надлишку було котів, тому вирішили влаштувати аукціон "Купи кота - допоможи АТО". Уже продали трьох котів: одного за 3500 гривень, іншого за 3200. Для мейн-куна - це нереально мала ціна. До кризи коти такої породи коштували до 1 тисячі євро. 600-700 доларів був такий собі посередненький котик. Третя киця унікальна - має білий, як молоко, окрас, і є дочкою титулованих батьків. Але тут важлива не кількість грошей - допомагати мають, хто скільки може", - говорить Уляна Маслова, ініціаторка акції.

Жінка - власниця найбільшого кота СНД. До ініціативи з аукціоном підключила й інші розплідники.

"Я подзвонила до фелінологічної організації - це люди, які займаються розведенням котів, ідеєю захопилися. Зараз на черзі - Донські сфінкси, яких також хочуть продати на благо української армії. Ще один величезний плюс аукціону в тому, що ми впевнені у майбутніх власниках тваринки. Котів хочуть віддати у хороші, надійні руки. А люди, які допомагають армії, точно хороші", - розказує вона. 

Зараз ви читаєте новину «На потреби АТО продають котів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути