понеділок, 28 вересня 2009 13:41

На Кіровоградщині з рейок зійшли 10 вагонів із рудою

На Кіровоградщині з рейок зійшли 10 вагонів із рудою
В Кіровоградській області зійшли з рейок 10 залізничних вагонів із рудою без послідуючого перекидання (склад потягу - 12 вагонів), жертв і постраждалих немає.

Про це повідомляє прес-служба МНС.

Інцидент стався о 7:55 27 вересня біля залізничної станції Капустине Маловисківського району. О 20:00 відновлювальні роботи були завершені, вагони встановлені на рейки та відправлені до пункту призначення. Затримки руху потягів не було. Причина аварії - пошкодження залізничної рейки. Роботи вели працівники залізничного цеху Смолінскої шахти та відновлювальний потяг. На місці працювала опергрупа Головного облуправління МНС.

Нагадаємо, що раніше подібні аварії вже мали місце. Раніше прес-служба МНС повідомляла, що 29 жовтня 2008 р. в Сумській обл. перекинувся 4-вагонний маневровий тепловоз. Загинув помічник машиніста.

9 вересня 2008 р. в Донецькій обл. зійшли з рейок 5 цистерн з пропан-бутаном, одна з них перекинулася. Витоку речовини не відбулося. Причина аварії не називалася.

22 липня 2008 р. в Дарницькому районі Києва зійшли з рейок і перекинулися 7 вагонів вантажного поїзду з концентратом руди, який прямував з Росії до Польщі. В результаті аварії ніхто не постраждав.

Головними причинами подібних аварій експерти називають дуже поганий стан залізничного полотна. Фахівці також наполягають на тому, що потрібно щонайшвидше провести модернізацію парку тепловозів і вантажних вагонів.

За матеріалом РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині з рейок зійшли 10 вагонів із рудою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути