понеділок, 01 березня 2010 10:21

На Київщині чоловік застрелив жінку через політичні погляди

На Київщині чоловік застрелив жінку через політичні погляди

У одному із сіл Обухівського району Київської області 55-річний Григорій прямо на вулиці вистрілив у жінку через політичні погляди, повідомляє "Сегодня" з посиланням на ЦГЗ ГУМВС України в Київській області.

Як пише видання, молоді люди Ігор і Олена приїхали з Києва відпочити на дачі. На вулиці вони зіткнулися з місцевим старожилом Григорієм. Він був п"яний і зав"язалася розмова про політику – запитав, за кого голосував Ігор. Коли виявилось, що той підтримав іншого кандидата, Григорій накинувся на хлопця з кулаками, а потім узявся за свій "Наган". Олена, побачивши бійку, кинулася рятувати коханого і закрила його своїм тілом. В цей час Григорій вистрілив. Куля потрапила в жінку і завдала їй смертельне поранення, повідомляє ЦГЗ ГУМВС України в Київській області.

Потім Григорій намагався втекти в ліс і сховатися. Коли його знайшла міліція, він вихопив мисливський ніж, намагаючись відбитися. Під час затримання у нього знайшли ще п"ять одиниць вогнепальної зброї. Сам він потім заявив у відділенні, що погано пам"ятає, що відбулося.

Зараз проти Григорія порушена кримінальна справа за статтею "Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень". Йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині чоловік застрелив жінку через політичні погляди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути