субота, 09 травня 2015 17:52

На день перемоги у Львові - перемагали сміття
8

Фото: Ярослав Тимчишин

Більше трьох десятків львівських активістів зібралися 9 травня в міському парку Львова на вулиці Кульчицької. Люди приносили з собою сміттєві пакети та рукавички — збирали сміття.

"Замість того аби боротися з залишками недобитих комуністів, вирішили корисне діло зробити, прибрати у вихідний день сміття. Це парк де переважно молодь 9 травня святкує. Думали багато буде охочих допомогти, але люди чогось не зійшлись. Парк великий, чи не в кожному його кутку шашлики смажать, просили долучатися, та більшість віддякувалось", - говорить організатор прибирання Олег Радик.

Паркове сміття активісти збирали трохи більше чотирьох годин. За цей час вдалось напакувати майже три сотні мішків. На сміттєзвалище вивозили його двома машинами "МАЗ".

"З того що нині знаходили була і жіноча білизна, і чоловіча куртка з капцями, бульбулятори, шприци, використані памперси, засоби жіночої гігієни, пляшки та пластиковий посуд. Здивувало, що люди у нас якісь напівкультурні, сміття після святкувань у парку, збирають у кульки, але ніхто не доносить його до смітника — залишають в кущах. Використовують презервативи, а потім, три нараз акуратненько складають назад в коробочку, закривають і залишають під деревом. Може тут вина комунальників, здалось би поставити більше баків і контейнерів, може було б чистіше", - каже волонтерка Олена Дубас.

Зараз ви читаєте новину «На день перемоги у Львові - перемагали сміття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути