понеділок, 29 серпня 2011 17:24

На чемпіонаті світу з гри на уявній гітарі їздили колінами по підлозі та перебирали уявні струни

На чемпіонаті світу з гри на уявній гітарі їздили колінами по підлозі та перебирали уявні струни

У Фінляндії закінчився чемпіонат світу з гри на уявній гітарі. Слоганом заходу стали слова: "20 країн, 1 переможець, 0 гітар".

Перше местре зайняла дівчина Алін Вестфаль на прізвисько "Племінниця диявола" (Німеччина), передає barentsobserver.com.

Друге місце посів американець Джастін з піснею "Nordic Thunder". "Моя сила в тому, що я абсолютно не боюсь, - прокоментував Джастін для metro. - Я не боюся, що про мене подумають, ніби я виглядаю по-дурному".

Помірятися майстерністю володіння ефемерним інструментом на вихідних в Оулу (Фінляндія) з'їхалися учасники з усього світу. Після кваліфікаційних турів своє мистецтво продемонстрували на сцені всього 18 учасників. Журі конкурсу очолив легендарний фінський гітарист Юха Торвінен.

Уже спочатку фаворитом у конкурсі була Алін, яка, щоб потрапити на чемпіонат, пройшла спецкурс навчання в університеті. "Мої коліна постійно розмальованы всіма кольорами веселки, - описує 26-річна Алін свої синці на сайті dw-world.de. - Коли я підстрибую і з усієї сили падаю на коліна, а потім ще й проїжджаю на них по сцені - це кайф! Адреналін зашкалює, і зовсім не боляче. Боліти починає після виступу. Напевно, доведеться плюнути на імідж і одягнути наколінники ".

Для Алін чемпіонат почався з того, що дівчина два роки тому пішла на семінар "Підхід до уявної гітари з точки зору медіаестетики", після чого пантоміма гри на гітарі стала для неї улюбленим заняттям. Сам же викладач, очевидно, докладає всіх зусиль, щоб популяризувати гітарну пантоміму. Аж до того, що зобов'язав усіх студентів семінару брати участь у чемпіонаті Німеччини.


Зараз ви читаєте новину «На чемпіонаті світу з гри на уявній гітарі їздили колінами по підлозі та перебирали уявні струни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути