четвер, 31 березня 2016 10:34

На аеродромі під Черніговом затримали "шпигунів" з картами та засобами зв'язку

На аеродромі під Черніговом затримали "шпигунів" з картами та засобами зв'язку
фото: mil.gov.ua

30 березня на території розташування однієї з військових частин Повітряних Сил, яка дислокується у Чернігівській області, військовослужбовці затримали порушників. У них вилучили засоби військового зв'язку, польовий оптичний прилад, а також карту даної місцевості. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Командир підрозділу військової частини майор Олександр Кривінський помітив невідомих осіб, які намагалися обійти пост і наблизитися до технічної території.

"Військовослужбовці чергового підрозділу, який очолював прапорщик Олег Бойченко, затримали двох озброєних осіб, одягнених у військову форму. За деякий час під час огляду підступів до технічної території старший іншої групи цього підрозділу прапорщик Валерій Качан у супроводі військовослужбовців строкової служби затримав ще двох невідомих осіб, у яких під час обшуку виявлено засоби військового зв'язку, польовий оптичний прилад, а також карту даної місцевості. Зазначені особи були оперативно доставлені до приміщення чергового військової частини для з'ясування обставин їх перебування поблизу технічної території та згодом передані співробітникам правоохоронних органів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Міноборони оголосили про переатестацію та скорочення штату

За виявлені рішучість та ініціативу, умілі і злагоджені дії під час затримання порушників військовослужбовців буде заохочено командувачем Повітряних Сил ЗС України.

Нагадаємо, 9 жовтня торік в місті Сватове на Луганщині сталася пожежа на складах із боєприпасами. Там зберігали 3,5 тис. т артилерійських снарядів і ракет до "Градів", "Смерчів". У Міноборони це назвали диверсією противника.

Зараз ви читаєте новину «На аеродромі під Черніговом затримали "шпигунів" з картами та засобами зв'язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути