субота, 14 жовтня 2006 16:36

На 64-річчя створення УПА Вітренко влаштувала бійку з міліцією (ФОТО)
9

Представники Блоку Наталії Вітренко "Народна Опозиція" намагаються прорватися через кордон міліції на Бесарабці. Скандуючи "Фашизму - ні", пікетники почала ламати металічну огорожу. Працівники "Беркуту" відбили атаку та заарештували 10 активістів.





Під час сутички працівникам міліції також дісталося трохи стусанів. Правоохоронець піднімає з тротуару свого кашкета, якого він втратив під час бійки.







Жителі Львова також приїхали відстоювати свою точку зору на боці Вітренко. Веселий ветеран Радянської армії урочисто тримає табличку, на якій написано,  звідки він родом.







 
Після сутичок з працівниками правоохоронних органів до акції протесту приєдналася Наталія Вітренко. Опозиціонерка розглядає міліціонерів, "беркутівців" та інших правоохоронців. Під час свого виступу вона, як завжди,  розповіла, що "НАТО и фашизм не пройдет", а також які погані люди Луценко, Мороз та інші політики.



Дві радикально налаштовані жіночки намагаються прорватися через кордон правоохоронців. Коли бійки вже закінчилися, активістки наполегливо лупили палицями по металічній огорожі. Їм все ж таки не вдалося достукатися до міліціонерів.





На майдані Незалежності лідер комуністів Петро Симоненко прийшов підтримати своїх прибічників. Він посміхається та тисне їм руки. На відміну від Вітренко на підтримку комуністів прийшло більше літніх людей, ніж молоді.




Прихильники УПА також зібралися на Майдані. Вони разом з ветеранами Української повстанської армії спочатку вели себе трохи спокійніше. Біля Лядської брами активісти співали пісень  та проголошували гучні промови.






Святкування 64-річчя створення УПА продовжилося на Софіївській площі. Там юних активістів посвятили у козаки та провели молебень у Софіївському соборі. Потім колона рушила Володимирською вулицею.






Радикально налаштовані прихильники УПА з бритими головами скандують: "Слава Україні. Героям слава". Вони прийшли на Софіївську площу у супроводі спецпідрозділів. На запитання кореспондента "ГПУ", чи будуть бійки, активіст кивнув головою і відповів: "Там біля оперного театру 250 кацапів приїхало".




фото: Андрій Кузаков

"Газета по-українськи"



Зараз ви читаєте новину «На 64-річчя створення УПА Вітренко влаштувала бійку з міліцією (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути