четвер, 09 серпня 2012 21:24

МЗС радить українцям не їхати до деяких міст Єгипту

МЗС радить українцям не їхати до деяких міст Єгипту
Українцям, які вже відпочивають у Єгипті, радять не сперечатися про політику. Фото: abridgetoegypt.com

Міністерство закордонних справ України рекомендує українцям утриматися від туристичних поїздок в ряд міст Єгипту через погіршення там ситуації з безпекою.

"У зв'язку з погіршенням ситуації безпеки в Єгипті і збільшенням випадків неконтрольованої агресії, Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам України утриматися від туристичних поїздок до міст Каїр, Александрія, Асуан, Луксор, Таба, а також у міста Порт-Саїд, Суец, Ель- Аріш, Рафіх і регіон Північного Синаю", - йдеться в повідомленні прес-служби українського МЗС у четвер, 9 серпня.

Громадянам України, які зараз відпочивають в курортному місті Хургада, щоб уникнути загрози безпеки рекомендується проводити відпочинок в межах території готелю і утриматися від неорганізованих поїздок у місто і за його межі.

Тим, хто відпочиває в курортному місті Шарм-Ель-Шейх, рекомендовано утриматися від поїздок по Південному Синаю і в напрямку до м. Таба.

Усім громадянам України, які перебувають на території Єгипту, МЗС рекомендує утриматися від відвідування місць надмірного скупчення людей, не брати участь в акціях протесту, демонстраціях або інших заходах, спрямованих на дестабілізацію ситуації в країні. Не рекомендується вступати в суперечки з місцевим населенням щодо питань, які стосуються політичної ситуації в Єгипті, релігійних уподобань або гендерної нерівності.

"Звертаємо увагу громадян України на необхідність відстеження термінів дії візи, щоб уникнути загрози бути затриманим за порушення візово-імміграційного режиму Єгипту", - підкреслили в МЗС.

Зараз ви читаєте новину «МЗС радить українцям не їхати до деяких міст Єгипту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути