вівторок, 26 травня 2015 01:44

МВС проводить розслідування у двох справах щодо телеканалу "Інтер"

МВС проводить розслідування у двох справах щодо телеканалу "Інтер"
112.ua

Головним слідчим управлінням МВС України до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст. 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів), ч. 2 ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Встановлено, що в 1997 та 1999 роках невстановлені службові особи Фонду державного майна України, зловживаючи своїм службовим становищем, здійснили незаконну передачу у приватну власність 20% акцій телеканалу "Інтер". В результаті цього державі завдані збитки в сумі понад 800 мільйонів доларів США.

Крім цього, як повідомляє прес-служба, впродовж 2010-2011 років невстановлені особи з числа засновників телеканалу "Інтер" вчиняли вплив на інформаційну політику журналістів телеканалу. Це втілювалось у контролі за змістом інформації, яка транслювалася в ефірі телевізійного каналу.

Досудове розслідування триває.

Зараз ви читаєте новину «МВС проводить розслідування у двох справах щодо телеканалу "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути