Ексклюзиви
середа, 14 грудня 2011 12:55

Морський котик пробрався до новозеландки в будинок і приліг на диван

Морський котик пробрався до новозеландки в будинок і приліг на диван

Додому до жительки новозеландського Північного острова забрело дитинча морського котика. Інцидент стався, коли господиня будинку Аннетт Свофер була вдома і займалась своїми справами, пише New Zealand Herald. Тварина не тільки зуміла потрапити в будинок, але й подолала кілька сходинок на шляху до кухні, а потім вляглася на диван.

Котик пробрався в будинок новозеландки через спеціальні міні-двері для кішок. За словами господині будинку, коли дитинча опинилося в приміщенні, пролунав гучний шум, і, так як жінка не бачила непроханого гостя, вона подумала, що це буянять її вихованці. "Я вирішила, що кішки принесли додому кролика або ще щось, і я пішла подивитися. Виходжу, а в мене на кухні морський котик", - поділилася спогадами Свофер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яного лося знімали з дерева пожежники

Мешканка Північного острова зізналась, що коли побачила маленького тюленя, то спочатку подумала, що це - галюцинація. Свофер подзвонила сусідові й попросила його прийти. Тим часом котик уже влаштувався на дивані. Він безстрашно пройшов до місця, де йому захотілось полежати, не звертаючи особливої ??уваги на кішок і собак господині дому.

Свофер заявила, що незважаючи на те, що дитинча не виглядало агресивним, вона звернулась до фахівців служби допомоги тваринам і повідомила про незвичайного гостя. Співробітники служби в свою чергу зателефонували працівникам відомства з охорони і збереження дикої природи Нової Зеландії, і ті виїхали додому до Свофер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведмеді облюбували вулиці японського міста

Виявилось, що фахівцям раніше тим же днем ??вже повідомили про котика - бачили, як він розгулює вулицями. Працівники природоохоронного відомства зловили морського котика в будинку Свофер, посадили його в сітку й коробку і повезли до затоки, де тварину випустили.

Зараз ви читаєте новину «Морський котик пробрався до новозеландки в будинок і приліг на диван». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути