неділя, 27 грудня 2015 22:16

Міжнародна коаліція за добу завдала 33 удари по ІДІЛ

Міжнародна коаліція за добу завдала 33 удари по ІДІЛ
Фото: www.ukrinform.ru

Міжнародна військова коаліція в Сирії та Іраку, яка проводить операції проти терористичної організації "Ісламська держава", за минулу добу нанесла 33 авіаудари.

Про це заявив у неділю Пентагон із посиланням на офіційні зведення Багатонаціональних об'єднаних сил, повідомляє "Укрінформ".

"США та військові сили Міжнародної коаліції продовжили наносити удари по терористах ІДІЛ на території Сирії та Іраку", - йдеться в документі, поширеному оборонним відомством США.

Зокрема, повідомляється, що на території Сирії було здійснено п'ять авіаударів в районах двох населених пунктів – Манбідж та Ракка. У результаті знищені три тактичних групи ІДІЛ, кілька автотранспортних засобів, п'ять одиниць інженерної техніки, а також нанесені удари по живій силі терористичних угруповань.

На території Іраку нанесено 28 ударів в районах семи населених пунктів з використанням багатоцільових винищувачів, бомбардувальників, БПЛА "у координації з національним урядом Іраку". Повідомляється про десятки уражених бойових позицій, тактичних груп терористів, вогневих точок, автотранспортної та спеціальної техніки, а також інфраструктури, яку використовували бойовики у своїх цілях.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародна коаліція за добу завдала 33 удари по ІДІЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути