субота, 13 лютого 2016 11:48

Між Росією та Заходом почалася нова холодна війна - Медведєв

Між Росією та Заходом почалася нова холодна війна - Медведєв
Фото: 112.ua

Між Росією та Заходом розпочалася "нова холодна війна". Про це 13 лютого в німецькому Мюнхені на 52-й міжнародній конференції з питань безпеки заявив прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, пише "Європейська правда".

"Залишається недружньою та закритою політична лінія НАТО щодо Росії, – додав прем'єр РФ. Мовляв, на Заході "знімають фільми про ядерну загрозу Росії", а в Україні "йде громадянська війна". У Мюнхені в 2007 році президент РФ Володимир Путін попереджав про загострення взаємин Росії та Заходу, заявив Медведєв.

Також він звинуватив Україну в порушенні мінських домовленостей.

"Проблема України - це камінь, на якому ми всі спіткнулися", – прокоментував він санкції проти Росії з боку Євросоюзу та США, через які падає економіка країни. - Не бачимо іншого виходу, окрім як мирним шляхом, вирішення конфлікту в Україні. Мінські угоди мають виконуватися, усіма без виключення. Ми виконуємо свої зобов'язання, але не всі роблять так само: у нас немає жодного прогресу, зброя продовжує продаватися. Україна обстрілює свій схід", – заявив Медведєв.

"Іноді виникає питання – ми в 2016 році живемо, чи в 1962?" - звернувся Медведєв до залу.

Раніше Медведєв заявив, що якщо війська ісламської коаліції також візьмуть участь у конфлікті у Сирії, то вони спровокують нову світову війну.

Зараз ви читаєте новину «Між Росією та Заходом почалася нова холодна війна - Медведєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути