середа, 08 липня 2009 09:06

Світ попрощався з Майклом Джексоном (ФОТО)
30

Фото: Фото Reuters

У Лос-Анджелесі в спортивно-розважальному центрі Staples Center завершилася церемонія прощання з королем поп-музики Майклом Джексоном, який помер 25 червня у віці 50 років.

На стадіоні, куди було доставлено труну з тілом співака, зібралися близько 18 тисяч людей. Центр був оточений поліцією, даючи можливість пройти лише тим шанувальникам музиканта, які придбали квитки.

У церемонії прощання взяли участь легендарний музикант Стів Уандер, актриса Брук Шилдз, співачки Мерайя Кері та Куін Латіфа, діти відомого борця за права афроамериканців Мартіна Лютера Кінга та інші знаменитості.

Церемонія розпочалася з виступу хору, під який покриту золотом труну з тілом музиканта було винесено і встановлено на постаменті в центрі стадіону перед сценою, на яку потім виходили музиканти, щоб вшанувати Майкла Джексона. Труну виносили старші брати Майкла Джексона.

Публічне прощання розпочалося після того, як була проведена поминальна служба для сім"ї Джексона і його найближчих друзів. Рідні Майкла Джексона до останнього моменту вирішили тримати у таємниці місце поховання співака, однак, скоріш за все, це буде Forest Lawn Memorial Park.

Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Світ попрощався з Майклом Джексоном (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути