вівторок, 05 травня 2015 02:22

Міноборони Росії похвалилося новими зразками військової техніки, яка виїде на парад

Міністерство оборони Росії розмістило на своєму офіційному сайті та в соціальних мережах фотогалерею нових зразків військової техніки, яка бере участь у параді Перемоги на Красній площі 9 травня 2015 року.

В тому числі на сайті вперше представлені знімки без маскування танка, створеного на платформі "Армата". До цього Міноборони публікувала фотографії "Армат" з зачохленою верхньою частиною.

 

"На сайті військового відомства вперше можна побачити і скачати в хорошій якості фотографії середнього танка "Армата", бойової машини піхоти "Армата", самохідної артилерійської установки "Коаліція-СВ", рухомого протитанкового ракетного комплексу "Корнет-Д", бойової машини піхоти "Курганец-25" та бронетранспортера "Курганец-25", - йдеться в повідомленні Міноборони.

 

У військовому параді на Червоній площі в Москві візьмуть участь понад 16,5 тис. військовослужбовців, задіяні 194 одиниці військової техніки, а також 143 вертольота і літака. Проходження механізованої колони відкриють історичні парадні розрахунки в складі танка Т-34 і самохідної артилерійської установки СУ-100.

 
 
Раніше повідомлялося, що на парад до Москви поїде генсек ООН Пан Гі Мун.
 
Нагадаємо, від візиту до Москви на військовий парад, відмовилися лідери європейських держав: Грузії, Білорусії, Болгарії, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Фінляндії, Ізраїлю, Швеції та голова Європейської ради Дональд Туск.
Зараз ви читаєте новину «Міноборони Росії похвалилося новими зразками військової техніки, яка виїде на парад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути