четвер, 21 червня 2012 18:21

Міліція знайшла причетного до вбивства журналіста Василя Климентьєва

Міліція знайшла причетного до вбивства журналіста Василя Климентьєва
Василь Климентьєв зник 11 серпня 2010 року. Фото: cripo.com.ua

Міліція встановила особу, причетну до вбивства журналіста харківської газети "Новий стиль" Василя Климентьєва. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

"Слідчими порушено кримінальну справу та винесено постанову про притягнення 35-річного громадянина в якості обвинуваченого у зв'язку з його причетністю до вбивства Василя Климентьєва. Наразі готуються матеріали для звернення до суду щодо обрання стосовно нього запобіжного заходу – взяття під варту, а також оголошення міжнародного розшуку", - йдеться у повідомленні.

Головним слідчим управлінням МВС України cьогодні, 21 червня, в межах розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом умисного вбивства головного редактора місцевої газети "Новий стиль" Василя Кліментьєва, стосовно одного із громадян порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. 8 (вбивство особи у зв'язку з виконанням службового обов'язку) та п. 12 (вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб) ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідчими винесена постанова про притягнення цього громадянина як обвинуваченого. Готуються матеріали для звернення до суду щодо обрання запобіжного заходу - взяття під варту та оголошення міжнародного розшуку.

Нагадаємо, головний редактор видання "Новий стиль" зник 11 серпня 2010 року, і його місцезнаходження до цих пір невідомо. У березні 2012 року міліція оголосила в розшук двох підозрюваних у причетності до його зникнення.

Зараз ви читаєте новину «Міліція знайшла причетного до вбивства журналіста Василя Климентьєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути