вівторок, 19 травня 2015 12:50

Мера Запоріжжя ледь не побили розлючені водії маршруток

Мера Запоріжжя ледь не побили розлючені водії маршруток

У малому залі міської ради Запоріжжя сталася бійка між міським головою Олександром Сіном і водіями маршруток, повідомляє Укрінформ.

На вівторок було призначено прес-конференцію мера. Але вже зранку до будівлі міськради почали з'їжджатися водії, які обслуговують маршрути в Хортицькому мікрорайоні і на правому березі Запоріжжя. Оскільки міський голова до них не вийшов, маршрутники увірвалися до малого залу міськради, щоб висловити свої вимоги.

Зокрема, вони зажадали розірвати договір з підприємством "Стар-авто", яке, за їхніми словами, "належить кримінальному авторитету, близькому до Януковича".

"Підприємство досі використовує в роботі кримінальні схеми, відкати і побори, що істотно здорожує вартість проїзду", - стверджують водії маршруток.

За їхніми словами, керівництво не приділяє увагу техніці безпеки, випускає на маршрут несправний транспорт, що несе загрозу життю і здоров'ю пасажирів.

Раптова поява в залі пікетників викликало подив мера, який, як виявилося, не в курсі того, що відбувається під стінами міськради, і поняття не має, чим незадоволені перевізники. Коли він спробував залишити зал, йому перекрили дорогу і кілька разів поштурхали.

 

Зараз ви читаєте новину «Мера Запоріжжя ледь не побили розлючені водії маршруток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути