понеділок, 11 квітня 2011 12:22

Мер Тернополя їздив на велосипеді дочки зі спущеними колесами
6

Фото: Ростислав Ковальчук

Міський голова Тернополя Сергій Надал 10 квітня приїхав на велосипеді до центральної площі міста, де місцеві велосипедисти святкували відкриття сезону, проводячи акцію "Велодень". Мер відгукнувся на заклик велоактивістів, своїм прикладом популяризувати в місті екологічний транспорт.

Велосипед, на якому приїхав Сергій Надал, не відповідав йому розміру.

"Зараз думаю над тим, аби придбати собі велосипед, а цей позичив у своєї доньки", - розповів "свободівець".

Для участі в акції міський голова одягнув спортивний костюм з українською символікою та бейсболку з надписом "Свобода". Оглянути велосипед перед акцією він не встиг, тож приїхав на майдан з приспущеними колесами. Організатори "Велодня" тут же докачали їх до потрібного стану.

У цей день своїм прикладом популяризувати велосипед взялися депутати облради Володимир Стаюра та Володимир Болєщук, відомий місцевий підприємець Михайло Гросуляк та депутат міської ради Михайло Ратушняк.

Останній приїхав пізніше за інших. Розповів, що по дорозі з дому в його велосипеді відпав багажник, тож йому довелося причіпляти його на місце підручними засобами.

Акцію "Велодень" в Тернополі проводять вже втретє поспіль. Традиційно на початку квітня всі активні роверисти міста збираються разом, та проводять велопробіг містом. Цього року акцію супроводжували виступи місцевих екстремалів-тріалістів.

Нагадаємо, нещодавно вінницький міський голова Володимир Гройсман заявив, що готовий разом з працівниками міськради пересісти на велосипеди.

Зараз ви читаєте новину «Мер Тернополя їздив на велосипеді дочки зі спущеними колесами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути