пʼятниця, 16 липня 2010 19:27

Мер Дніпропетровська хоче, щоб підприємці безкоштовно роздавали воду

Мер Дніпропетровська хоче, щоб підприємці безкоштовно роздавали воду

Мер Дніпропетровська Іван Куліченко просить власників торговельних мереж, ринків, підприємств громадського харчування та Асоціації виробників питної води організувати безкоштовну роздачу води в громадських місцях і на зупинках транспорту.

У зв'язку зі значним підвищенням температури повітря мер видав розпорядження, згідно з яким аварійні бригади комунальних підприємств міста і бригади швидкої медичної допомоги повинні перебувати в режимі підвищеної готовності.

Влада просить соціальні служби міста та районів приділяти особливу увагу людям похилого віку: провести обхід самотніх пенсіонерів і, у разі необхідності, допомогти їм з доставкою води, продуктами харчування та медикаментами.

Власників аптечних мереж мер міста закликав організувати безпосередньо в самих аптеках пункти надання невідкладної допомоги тим, хто цього потребує.

Куліченко просить жителів міста, які страждають на серцево-судинні захворювання, і людям похилого віку обмежити пересування громадським транспортом, а батьків під час прогулянок не залишати дітей без нагляду, щоб захистити їх від теплових і сонячних ударів.

Усіх мешканців Дніпропетровська мер міста просить уважно ставитися один до одного і в разі необхідності надавати першу невідкладну допомогу тим, хто страждає від спеки.

Куліченко також закликав городян і керівників установ, організацій і підприємств, посилити контроль за дотриманням протипожежної безпеки у своїх приміщеннях і на закріплених за ними територіях.

За інформацією Українського гідрометеоролічного центру сьогодні вдень у Дніпропетровську було +32 градуси.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Мер Дніпропетровська хоче, щоб підприємці безкоштовно роздавали воду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути