середа, 10 червня 2009 09:45

Медведєв побавився у доброго Термінатора (ФОТО)
5

Президент Росії Дмитро Медведєв провів у Махачкалі (Дагестан) розширену оперативну нараду з членами Ради Безпеки про заходи з усунення загроз національній безпеці на території Південного федерального округу.

Про це повідомляє прес-служба глави РФ на своєму офіційному веб-сайті.

Візит Медведєва до Дагестану був пов"язаний з убивством у минулу п"ятницю в Махачкалі глави республіканського МВС Адільгерея Магомедтагирова.

Президент РФ розповів, що проблеми на Кавказі - системні.

"Це бідність населення, високий рівень безробіття, величезні масштаби корупції, системні деформації в держуправлінні, коли ефективність влади знижується, що веде до втрати довіри і авторитету влади. Це екстремізм, що поставляється нам з-за кордону, - коли виродки всякі приїжджають, щоб на нашій території паскудити. Цього допустити не можна... Робота з наведення порядку, винищенню терористичного непотребу повинна бути продовжена", - заявив він.

Медведєв вказав на необхідність вживання жорстких заходів з протидії загрозам національній безпеці, що існують на Північному Кавказі, і доручив Національному антитерористичному комітету (НАК) підготувати комплекс організаційних і оперативних заходів щодо подолання терористичної активності і бандитизму.
В ході робочої поїздки Медведєв також відвідав Центр спеціального призначення ФСБ, нещодавно відкритий республіканський Центр кардіології і серцево-судинної хірургії, провів робочу зустріч з президентом Дагестану Муху Алієвим.

Раніше цього ж дня по дорозі з Москви до Махачкали в літаку глава РФ обговорив з директором ФСБ Олександром Бортниковим оперативну обстановку в Дагестані, а також заходи, що здійснюються по лінії силових відомств з метою нормалізації ситуації в республіці.

За матеріалами: фото Reuters, КП, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Медведєв побавився у доброго Термінатора (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути