четвер, 21 травня 2009 10:23

Медведєв був двірником, але президентом йому цікавіше

Автор: Фото прес-служби президента РФ
  Дмитро Медведєв на зустрічі зі студентами Тихоокеанського державного університету в Хабаровську в четвер, 21 травня 2009 року
Дмитро Медведєв на зустрічі зі студентами Тихоокеанського державного університету в Хабаровську в четвер, 21 травня 2009 року

Президент Росії Дмитро Медведєв має намір повернутися до викладання, коли піде з вищої державної посади країни. Такими планами він поділився сьогодні зі студентами Тихоокеанського держуніверситету, який відвідав в рамках своєї робочої поїздки.

Студенти поцікавилися у Медведєва, чи важко бути президентом, він чесно зізнався, що "важко, але цікаво".

Відповідаючи на запитання, що потрібно для того, щоб стати президентом, Медведєв перерахував працездатність, любов до батьківщини і "безумовно, певні пільги". Він вважає, що "юридична освіта - найкраща для будівництва політичної кар"єри".

"Я люблю і ціную свою освіту, вона не найбільш спеціальна, але дає повну картину життя", - вважає він.

У розмові зі студентами Медведєв пригадав, що "до початку своєї юридичної практики працював двірником і отримував 120 рублів на місяць, а також 50 рублів підвищеної стипендії, що складало 170 рублів, ці гроші були цілком пристойні, на них можна було нормально жити і навіть відпочивати".

Медведєв також розповів про те, що "отримував справжнє задоволення" від викладання.

"Рано чи пізно я до викладання повернусь, тому що це хороша можливість підтримувати себе в нормальній інтелектуальній формі", - сказав він.

Бесіда зі студентами проходила в неформальній обстановці. Президентові РФ задали безліч питань, зокрема про перспективи розвитку системи вищої і професійної освіти, проблеми працевлаштування молоді.

За матеріалами: ИТАР-ТАCС, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Медведєв був двірником, але президентом йому цікавіше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути