четвер, 04 жовтня 2012 20:10

Медики "швидкої" запитують хворих: "За кого будете голосувати?"

Медики "швидкої" запитують хворих: "За кого будете голосувати?"
Хвора жінка чекала на "швидку" дві години. Фото: poltava.pl.ua

На Вінниччині медики "швидкої" запитують хворих, за кого вони будуть голосувати.

Інцидент стався у Липовецькому районі по виборчому округу №18, по якому балотується кандидат в народні депутати "регіонал" Григорій Калетнік. 29 вересня 57-річна Ганна Захарчук із села Троща зателефонувала до "швидкої" Липовецької райлікарні. Там замість того, аби дізнатися інформацію про хвору, черговий спитав: "За кого ви будете голосувати?". Про це повідомляє громадська мережа "Опора".

"Я сказала, що мене не цікавлять їхні вибори. Кажу, приїдьте, бо тут людина може померти. А вони розказують, що у них одна "швидка", а дві нові стоять замкнуті. Сказали, чекати 40 хвилин. Ми прочекали годину сорок, поки бабусю не паралізувало. У неї відняло праву сторону", — розповіла Ганна Захарчук.

Жінка тричі викликала лікарів до своєї сусідки 67-річної Галини Загородньої. В черговий раз по телефону пригрозила поскаржитися у Міністерство охорони здоров'я.

"Приїхали майже через дві години. Якби приїхали відразу, то може ще б врятували жінку. Сама вона колишній фельдшер. Живе напроти мене. Дивиться за моїм будинком, бо я мешкаю у Києві, а в село приїжджаю кожні два тижні", — додала Ганна Трохимівна.

За словами односельчан, зараз Галина Загородня перебуває в кардіологічному відділенні у важкому стані. За нею дивиться рідна сестра. Дітей не має.

У відділенні "швидкої допомоги" Липовецької райлікарні спростовують слова, сказані черговим лікарем "швидкої". За словами прес-секретаря обласної громадської мережі "Опора" 30-річної Галини Сегеди, медики відхрещуються від своїх слів.

"Навіть, якби ми спитали, за кого вони будуть голосувати, то що тут такого? Краще треба говорити про те, що в нас на весь район один "уазик", а ті дві машини, які нам подарував Калетник, ми їх не бачимо. Вони не їздять до хворих", — каже фельдшер "швидкої". Боїться назватися.

Зараз ви читаєте новину «Медики "швидкої" запитують хворих: "За кого будете голосувати?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути