четвер, 08 грудня 2016 16:03

Мати атовця благає про допомогу на лікування сина

 

Учасник АТО 30-річний Ігор Лєпший з міста Кропивницький потребує допомоги. Після року перебування в зоні АТО в чоловіка стався психоневрологічний розлад. Він проходить лікування в приватному реабілітаційному центрі Дніпра.

"Ігор в мене єдина дитина. Хоч не мав військового білета, але його призвали. У зоні АТО був з самого початку впродовж року. Першу половину - в Артемівську, другу – в районі Краматорська. Після повернення став замкнутим. На його психологічний стан вплинули і проблеми з оформленням статусу учасника бойових дій. Бо не правильно вказали його прізвище - з буквою "е", замість "є". Впродовж року не давали статус, і він не захотів більше оббивати пороги. Через несправедливість став ще більш замкнутим. На фоні всього додалася загроза анорексії. Від психологічної допомоги відмовлявся. Я у військову частину віднесла документи сама. Статус отримав у лютому цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Микола Полігач має отвір у серці - терміново потрібна допомога

Я почала вмовляти сина, що треба звернутися по психологічну допомогу, бо це дорога в нікуди. Він погодився поїхати у приватний реабілітаційний центр. Там перебуває другий місяць. За перший я заплатила 10 тисяч гривень, за другий 6 і треба ще близько 7 тисяч за третій. На перші два я на роботі взяла позику. Працюю швачкою. Частину грошей зібрали працівники. Я їм усім дуже вдячна. На третій місяць вже немає можливості знайти гроші. А переривати лікування не можна, бо є позитивна динаміка. Я навіть по розмові чую, що мій син повертається до колишнього. Дуже прошу людей і вірю, що не залишаться байдужими, що допоможуть нам. Світ не без добрих людей", - розповіла Gazeta.ua мати Валентина Лєпша.

Реквізити для допомоги:

картка Приватбанку - 5168 7420 2463 6643 (Лєпша Валентина Іванівна), тел. 095 319 23 02.

Зараз ви читаєте новину «Мати атовця благає про допомогу на лікування сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути