середа, 30 вересня 2015 15:34

Матч "Азову" і зірок з "Маестро" присвятили загиблому реперу Ларсону
15

Фото: Олег ЖМАЧЕНКО

29 вересня на "Оболонь Арені" провели товариський матч команда полку "Азов" і ФК "Маестро", яка об'єднує українських музикантів, акторів і бізнесменів. Під час матчу зіркову команду представили Олександр "Фоззі" Сидоренко, Андрій Джеджула, Вадим Олійник, Олександр Павлік, Олександр Кривошапко, Микола Коваль та інші відомі українці. Головний тренер команди "зірок" - Віктор Леоненко, Заслужений Майстер спорту, гравець київського "Динамо" та Збірної України періоду легендарного Валерія Лобановського.

"Футбольні матчі для полку "Азов" - справа не нова. Кожен боєць має якесь свої хобі, переважно спортивне. Хтось вже не один рік займається футболом, а хтось — силовими видами спорту, - коментує Ольга Касьян, заступник голови правління "Всеукраїнського Альянсу Бійців та Волонтерів АТО", - Футбольні матчі "азовці" проводили, зокрема, в Маріуполі. Також у серпні за участі бійців полку відбувся турнір з боїв без правил у Харкові. Ну а проведенням футбольного матчу з зірковою командою ми сподіваємося підняти дух бійців, особливо демобілізованих. Після повернення з війни їм треба допомагати пристосовуватися до мирного життя".

Футбольному матчу передувала трагічна подія. Після тяжких травм, отриманих у ДТП, на 38 році життя помер один із учасників ФК "Маестро" - український репер і волонтер Сергій Ларкін, відомий як Ларсон. Через трагедію матч довелося відкласти, проте музиканти вирішили не відміняти гру повністю. Матч артисти присвятили загиблому музиканту. Всі футболісти ФК "Маестро" вийшли на стадіон у чорних футболках з написом "Ларсон". У команді він грав під шостим номером.

"Перед грою ми дуже хотіли говорити про спорт, про здоровий спосіб життя. Але сталося інакше. Сьогодні ми повернулися з похорону нашого друга і учасника клубу "Маестро" музиканта Сергія Ларкіна, - розповідає музикант Олександр "Фоззі" Сидоренко. Виною всьому аварія. Жінка, яка його збила, відразу ж втекла і жодного разу навіть не з'явилася в лікарні. Вважаємо, що вона скоїла подвійний злочин. Бо як виявилося, ця жінка - медик. Та вона навіть не вийшла з машини, аби надати допомогу постраждалому. Хочеться, аби закон в нашій країні працював, але є підстави казати, що закон в цьому випадку просто не діє. В це важко повірити, але вже загиблий Сергій проходить по справі як свідок. Винні хочуть уникнути відповідальності, тому справу зі злочином свідомо гальмують і заминають. Добиватися справедливості в цій трагедії — справа честі".

Зараз ви читаєте новину «Матч "Азову" і зірок з "Маестро" присвятили загиблому реперу Ларсону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути