вівторок, 02 березня 2010 13:57

Майстер вітчизняних лімузинів через борг у $90000 став інвалідом (ФОТО)

56-річний Іван Білицький із села Корнин на Рівненщині три роки тому заставив будинок і взяв кредит на запчастини. Менше ніж за 9 місяці він зібрав унікальний лімузин.

"Я мріяв налагодити вітчизняне виробництво машин представницького класу. Підтримку обіцяли багато чиновників, але потім про це забули", - розповів Gazeta.ua пан Іван.

За останню його модель лімузина до кризи пропонували $250000, але майстер машину тоді не продав. Довжина диво-автомобіля понад 10м. У ньому двигун німецького виробництва, дубове кермо ручної роботи, дорогий посуд, шкіряні сидіння. Їздить як на газу так і на бензині. Тепер цей автомобіль на вулиці припадає снігом.

Іван Білицький через кризу не зміг розрахуватися з банками. Коли чоловік дізнався, що за борги в нього заберуть будинок і машини – пережив інсульт. Він почав сліпнути.

"Я вже інвалід другої групи й здоров"я моє погіршується. Маю високий артеріальний тиск. У майстерні все припало пилом. Я не можу працювати. Мріяв прославити Україну, а тепер мене викинуть на вулицю", - нарікає майстер.

Іван Білицький живе разом з дружиною Марією, 45 років, та сином Ігорем, 25 років. Отримує пенсію по інвалідності 500 грн. Грошей не вистачає заплатити за газ та електроенергію. Раніше він ремонтував автомобілі й підробляв лімузином на весіллях.

Зараз ви читаєте новину «Майстер вітчизняних лімузинів через борг у $90000 став інвалідом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути