субота, 28 лютого 2015 15:48

"Майдан це було "дістали". В тому числі і донецькі донецьких" - мер Артемівська

"Майдан це було "дістали". В тому числі і донецькі донецьких" - мер Артемівська

Мер прифронтового містечка у Артемівська, що у Донецькій області, Олексій Рева вважає, що місто російським окупантам не потрібне. Про це він розповів в інтерв'ю журналу Країна.

"Думаю, він (Артемівськ. - Gazeta.ua) їм абсолютно не потрібен. А що тут їх приваблює? Ну в Дебальцево залізничний вузол. А в Артемівську для них нема нічого цікавого. Ні заводів ВПК (військово-промислового комплексу. - Gazeta.ua). Є один завод кольорових металів, мирна продукція, нічого з того не йде на оборону. Завод шампанських вин їм не треба, "Артемсіль" теж. Тут працює багато іноземних компаній. Вони виробляють будівельні матеріали, меблі, скло. Тому чисто стратегічно, Артемівськ їм непотрібен. Є надія, що тут буде мир і спокій", - сказав мер в інтерв'ю.

Окрім цього мер, який вже 25 років очолює місто, також висловив свою думку щодо минулорічних подій на Майдані. Революцію назвав словом "дістали".

"Щодо Майдану, було одне слово "дістали". Дістали всіх, в тому числі і донецьких. Донецькі донецьких. Віджимом, відбором, всім на світі, розстановкою кадрів, і я тоді сказав, що Майдан це дістали. Просто дістали. Людей треба чути і вирішувати їх проблеми. На Майдані теж були різні люди. Хіба ні? Ті що кричали за Україну, що вони роблять зараз? Ще в травні торік я сказав Яценюку: "Арсеній Петрович, схеми лишились старі, тільки люди змінилися". Він каже: "Я чую і знаю". А далі що? І нічого з того часу не змінилося, тільки гірше стало. Як віджимали, так і віджимають. Як брали відкати, так і беруть", - заявив Олексій Рева.

Повну версію інтерв'ю читайте в найближчих номерах журналу Країна.

Зараз ви читаєте новину «"Майдан це було "дістали". В тому числі і донецькі донецьких" - мер Артемівська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути