понеділок, 15 серпня 2011 17:53

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Людмилу Литвин називають другою бабою Параскою

62-річна Людмила Литвин 10 днів живе у наметовому містечку біля Печерського суду, де судять Юлію Тимошенко. Вона одягає український національний одяг, щоб її здалеку бачили дипломати різних країн, які щодня беруть у неї інтерв'ю про події. Її називають другою бабою Параскою.

"Вийшла на майдан, коли почали судити Юлію Володимирівну. Я тут безплатно стою, не те, що ті діти, яких колишній нардеп від Партії Регіонів Олег Калашніков найняв, щоб вони кричали "Юлю на нари". Бідолашні, їм по 14-15 років, а їм номерки на руки поставили, як у концтаборах.Я не сама сюди прийшла, за собою більше сотні людей привела. Сусідам розказувала, на вулиці людям листівки давала і запрошувала на мітинг." - розказує Людмила Іванівна.

Жінка щодня дає інтервю іноземним каналам.

"Ходжу тільки у вишиванках. Бо дипломати й іноземні журналісти часто приходять інтерв'ю в мене брати, фотографують. Дипломати з Германії підходили, з Франції і Росії. Казали, що не уявляють Україну без Юлі. Я їм розказувала, що як Юля при владі була, нам гроші із зберкнижок стали видавати, а крупи по три гривні коштували. А тепер гречка вдесятеро дорожче, а решта круп по 13-16 гривень за кілограм. І Азаров наказує лопати в руки брати і городи садити. Та я як візьму в руки лопату, то хіба щоб його закопати з його законами і реформами." - сердиться Людмила Іванівна.

Зараз ви читаєте новину «Людмилу Литвин називають другою бабою Параскою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути