четвер, 20 травня 2010 16:25

Людмилу Янукович прийняли в "Інтелігенти" (ФОТО)

Дружина президента України Людмила Янукович урочисто вступила у лави клубу "Інтелігент", відкритого на базі ліцею при Донецькому державному університеті.

На честь 20-річчя з дня створення клубу, члени "Інтелігента" влаштували свято, куди запросили Людмилу Янукович, якій вручили посвідчення почесного члена клубу і обрали "Берегинею клубу".

За словами представників клубу, народний артист України Вадим Писарєв, котрий очолює "Інтелігент", має на меті створити і об'єднати українську інтелігенцію.

"Організацію, створену, щоб відкривати і виховувати інтелектуалів, художній керівник Донецького академічного театру опери і балету ім. А. Солов"яненка перетворив на потужну структуру, яка підтримує зв'язок з найбільшими навчальними установами, театрами, музеями не лише Донецької області, але й усієї України", - йдеться в тексті повідомлення.

За 20 років існування членами клубу "Інтелігент" стали відомі політики, спортсмени, бізнесмени, науковці, серед яких президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка, президент ФК "Шахтар" Ринат Ахметов, олімпійська чемпіонка Лілія Подкопаєва, мер Донецька Олександр Лук"янченко, ректор Донецького національного університету Володимир Шевченко та багато інших.

"І це ще не межа, - запевняє Вадим Писарєв. - Ми хочемо, щоб через кілька років, у наших лавах була уся інтелігенція України. Нині наша країна як ніколи потребує створення і об'єднання нової еліти, ми повинні самі будувати майбутнє. Треба задуматися сьогодні про покоління, які житимуть після нас".

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Людмилу Янукович прийняли в "Інтелігенти" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути