четвер, 23 червня 2016 09:34

Ложкін домовився про стажування випускників Гарварду в Україні

Ложкін домовився про стажування випускників Гарварду в Україні

Програми залучення випусників провідних університетів США до стажування та практики в Україні отримають ширшу підтримку.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава АП Борис Ложкін за підсумками зустрічі з маршалом Гарвардського університету Джекі О'Ніл.

"У Гарвардському університеті провів чудову зустріч із поважним маршалом університету Джекі О'Ніл. Ми обговорили підтримку програм, ініційованих Петром Порошенком, щоб залучити більше випускників провiдних університетів США для практики та стажування в Україні. Також нам необхідно промотувати майбутні програми Державної школи JFK і програми держауправління для студентів з України. Обидві ініціативи мають генерувати лідерів громадського сектору в Українi, зміцнити нашу систему держслужби. Нам потрiбнi українськi Вашингтони, і Гарвард, безумовно, є одним із місць, що нам у цьому допоможе", - зазначив він.

Окрім того, у стінах Гарвардського університету Борис Ложкін провів презентацію власної книги "Четверта республіка".

"На презентаціях англійської версії книги в Штатах я бачу, що українська тема - одна з найбільш обговорюваних і в політичному, і в експертному середовищі. Яскрава ілюстрація цього інтересу - аудиторія Гарвардського університету. Із задоволенням поспілкувався із професорами та викладачами університету, студентами літніх шкіл, а також представниками української діаспори. Окремо домовилися з керівництвом Українського наукового інституту про підтримку моїм благодійним фондом ініціатив інституту в Україні", - повідомив він.

Як повідомлялося, під час свого візиту до США голова АП Борис Ложкін провів зустрічі з головою Адміністрації президента Барака Обами Денісом МакДоноу, політологом Збігнєвом Бжєзінським, та екс-держсекретарем країни Мадлен Олбрайт.

Зараз ви читаєте новину «Ложкін домовився про стажування випускників Гарварду в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути