пʼятниця, 08 квітня 2016 02:15

Крим знову зануриться в темряву

Крим знову зануриться в темряву

"Влада" анексованого Криму попередила про значні обмеження в подачі електроенергії. А також про можливості аварійного відключення лінії енергомосту. Про це повідомило видання "Крим.Реалії".

"У зв'язку з виконанням планових ремонтних робіт з перевлаштування заходів КВЛ 220 кВ енергомосту на перехідних пунктах "Крим" і "Кубань" вводиться зниження оперативного ліміту по Криму та міста Севастополя в період з 00:00 години 11 квітня 2016 року до 23:59 години 17 квітня 2016 року", – йдеться в повідомленні.
Читайте також: Окупанти можуть заборонити Меджліс просто завтра

Ліміт встановлять у розмірі 285,0 мегават, оперативний ліміт - 687 мегават, а зв'язок енергосистеми Криму та РФ здійснюватиметься однією високовольтною лінією.

"Також є ймовірність аварійного відключення КВЛ 220 кВ (КВЛ 220 кВ Тамань – Камиш-Бурун або КВЛ 220 кВ Тамань – Кафа 1 ланцюг), яка залишилась у роботі", – зазначили у відомстві.

Нагадаємо, що до Криму перестали постачати електроенергію з материкової України, оскільки закінчилась дія відповідного контракту.

Верховна Рада України офіційно оголосила 20 лютого 2014 року початком тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією. 7 жовтня 2015 року президент України Петро Порошенко підписав відповідний закон. Міжнародні організації визнали окупацію і анексію Криму незаконними і засудили дії Росії. Країни Заходу запровадили низку економічних санкцій. Росія заперечує окупацію півострова і називає це "відновленням історичної справедливості".

Зараз ви читаєте новину «Крим знову зануриться в темряву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути