понеділок, 20 квітня 2015 21:50

Кремль шукає заміну Захарченку - полковник Федичев

Кремль шукає заміну Захарченку - полковник Федичев
Фото: zn.ua

Кремль активно шукає заміну лідеру бойовиків самопроголошеної "ДНР" Олександру Захарченко, повідомляє заступник командувача АТО полковник Валентин Федичев, у своєму коментарі про ситуацію на Сході України. Передає прес-служба Донецької облдержадміністрації.

"Лідеру бойовиків самопроголошеної " НР" Захарченко зараз не позаздриш. Він знає, що йому недовго залишилось. Кремль активно шукає йому заміну, і серед можливих претендентів називається відомий бойовик Мозговий. Доля "лідерів" терористів, яких Москва знімає з їх бандитських "посад", в кращому випадку - тюрма", - пише полковник.

За його словами, Захарченко боїться і "зі шкіри геть пнеться, щоб довести своїм кремлівським господарям нескінченну відданість і готовність виконувати найбрудніші доручення своїх кураторів".

"Одним з таких кремлівських завдань є пошук і фабрикація "фактів" про "грубі порушення" мінських домовленостей з нашого боку. Саме для цієї мети черговий лідер-невдаха вже більше тижня щодня дивує світ своїми "сенсаціями" про штурм Донецька українськими силовиками", - повідомляє Федичев.

Зараз ви читаєте новину «Кремль шукає заміну Захарченку - полковник Федичев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути