понеділок, 28 березня 2016 19:51

"Коли оголошували переможницю, відразу не розчула свого імені",- "Міс українська діаспора"
6

Фото: надане Євгенією Борідкою

"Міс українська діаспора" 27-річна Євгенія Борідка відвідала Україну з благодійним візитом. Передала в один з дитбудинків Полтавської області фінансову допомогу та взяла участь у благодійному проекті з допомоги онкохворим "Незабутня Квітка". Євгенія родом із селища Гоголеве Шишацького району на Полтавщині. До США з родиною переїхала сім років тому. Вивчає міжнародні відносини в університеті штату Нью-Джерсі. Свій титул отримала в грудні торік.

Як готувались до конкурсу? У чому були складнощі?
- Я живу у Нью-Йорку, а конкурс проходив у Чикаго. Тому приїхала вже на генеральну репетицію. Допомогло те, що в нас були відеорепетиції. Могла тренуватися вдома. Жодних складнощів не виникало. Все було дуже добре організовано.
Наталія Фігель - організатор "Міс українська діаспора". Була і хореографом, і організатором, і ведучою. Займалась репетиціями та монтувала відео. Вона все ретельно продумала, аби учасницям було комфортно.

Яким був ваш талант на конкурсі?
- Моїм талантом був відео-колаж із власних відеороликів, фотографій та коментарів. Справа в тому, що під час навчання в університеті всі чотири роки я працювала аніматором. Грала Попелюшку, Сплячу красуню — всіх блондинок, яких тільки можна було зіграти. Тому на відео я співаю, танцюю, граю. Тобто в одному конкурсі поєднала всі свої таланти.
Узагалі було дуже багато учасниць із яскравими талантами. Дехто грав на скрипці, ставив театральні постановки, варив мило з трав. Було дуже цікаво, бо завдяки цьому глядачі змогли побачити, які різнопланові українки.

Не складно було змагатися з професійними моделями?
- На конкурсі була прекрасна атмосфера, тому змагання як такого між учасницями не було. Крім того, там не всі були професійними моделями. Саме в цьому конкурсі я настільки раділа в душі, що мені було байдуже хто переможе. Просто виконувала всі завдання, дефілювала, усміхалась. Робила все, що вміла, і все, що могла на той момент. І найголовніше — це було щиро. Коли оголошували переможницю, відразу не розчула свого імені.

Багато витратили на підготовку до конкурсу?
- Витрат було не багато. Єдине, за власний кошт придбала сукню для першого виходу. На інші два виходи свої сукні нам надала українська дизайнерка Оксана Полонець. Це були коротка і довга білі вишиті сукні. У них кожна дівчина виходила на сцену у фіналі.

Як змінилось життя після конкурсу?
- Стало більше благодійних та мистецьких проектів. Для мене ця діяльність не була новою, я й раніше брала участь у подібних заходах. У Нью-Йорку спільно з молодіжною організацією "Народний дім" на Різдво організували український вертеп. Ходили в українські банки, в українські сім'ї, що нас запрошували. У кожного була своя роль. Ми запросили український хор. А дизайнерка Оксана Полонець навіть пошила нам костюми. Усі наколядовані кошти передали на потреби АТО.
На День святого Валентина з українками, що живуть у Нью-Йорку, зробили благодійний аукціон побачень. Хлопці, а це були переважно українці, робили ставки й вигравали побачення. За перший етап ми назбирали 7 тисяч доларів.

Чим плануєте займатись після того, як передасте корону?
- Одне знаю напевне: я не перестану займатись благодійними проектами. Тому що мені це цікаво, це актуально і дуже потрібно. Особливо зараз, коли Україна переживає такі скрутні часи. Я тільки закінчила навчання в січні цього року. Зараз почала проходити співбесіди. Ось якраз після туру Україною весь перший тиждень буду ходити на зустрічі із роботодавцями.

Зараз ви читаєте новину «"Коли оголошували переможницю, відразу не розчула свого імені",- "Міс українська діаспора"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути