понеділок, 20 січня 2014 17:24

Кияни будуть масово продавати житло у центрі, якщо почнеться громадянська війна

Кияни будуть масово продавати житло у центрі, якщо почнеться громадянська війна
Фото: 032.ua

Після масових заворушень біля стадіону "Динамо" 19 січня у пресі з'явилася інформація, що кількість виставлених на продаж квартир в центрі столиці різко зросла. Якщо хтось продаватиме квартиру в центрі у світлі таких подій, буде змушений робити це за низькою ціною, коментують ситуацію у агентстві "Благовіст":

"Квартира в центрі — це досить серйозний актив, який придбався за великі гроші, дістався у спадок від родичів. Ніхто не буде виставляти її на продаж через добу після заворушень. У таких ситуаціях, як останнім часом, люди змушені тимчасово кудись поїхати — на дачу, до родичів. Продавати масово житло будуть, якщо почнеться справжня громадянська війна. Елітними місцевостями в центрі вважаються, зокрема, Печерськ, вулиця Виноградна, Липки, частина Інститутської, але там сьогодні спокійно. Хіба що перекрита частково Інститутська, та на ринок нерухомості це не вплинуло. Чого очікувати далі — сказати важко, адже зараз ніхто не може спрогнозувати розвиток подій у країні".

У агентстві також зазначили, що наразі на ринку нерухомості у Києві впав попит на комерційні приміщення: "На приміщення комерційного призначення — магазини, склади, у січні завжди падає попит. Це — не діловий місяць. Тому сказати, чи причиною цьому є саме масові заворушення, однозначно не можна ".

Зараз ви читаєте новину «Кияни будуть масово продавати житло у центрі, якщо почнеться громадянська війна ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути