неділя, 22 листопада 2015 03:58

Ківа: Журналістку телеканалу ATR не били, вона впала

Ківа: Журналістку телеканалу ATR не били, вона впала
Фото: 112.ua

Голова департаменту Нацполіціі протидії наркозлочинності Ілля Ківа, який 21 листопада перебував на місці конфлікту в Херсонській області між силовиками та активістами "громадянської блокади Криму" оприлюднив покази лікаря "Швидкої допомоги" щодо побиття журналістки ATR.

"Покази лікаря "Швидкої допомоги" щодо нібито "потерпілої" журналістки з боку спецпідрозділу в районі Чаплинки. Від надання показів і написання заяви вона відмовилася", - заявив Ківа у своєму Facebook та розмістив фото пояснювальної записки за підписом прокурора прокуратури Чаплинського району О.О. Шульги.

Згідно з документом, виклик з місця сутичок біля ЛЕП про те, що "у жінки болить живіт" надійшов до "швидкої" о 18:30.

"З її слів, було встановлено, що під час конфлікту ... потерпілу було задіто і (це) призвело до падіння...Після даного випадку Халіловою Г. не було приділено відповідної уваги до цього. Однак через 1.5 години її знайомі вирішили викликати швидку допомогу", - йдеться у документі.

Після огляду потерпілої встановлено попередній діагноз - забій м'яких тканин живота, після цього їй було надано первинну медичну допомогу.


Як відомо, раніше Айдер Муждабаєв з посиланням на учасників "блокади Криму" повідомив, що на адмінкордоні з Кримом під час виконання своїх професійних обов'язків спецназівці побили кореспондента ATR Гульсум Халілову.


За повідомленням активістів з місця подій на Херсонщині, травми під час сутичок з силовиками отримали 6 чи 7 осіб.

У свою чергу Ківа заявив, що під час сутичок активісти напали на силовиків та завдали їм тілесних ушкоджень, а "усі заяви про побиття протестуючих - повна провокація і брехня, підтвердження найближчим часом ви почуєте від самих протестуючих", зокрема під час сутички з учасниками енергетичної блокади Криму ножем поранили поліцейського.

Зараз ви читаєте новину «Ківа: Журналістку телеканалу ATR не били, вона впала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути