вівторок, 26 липня 2011 09:59

Китайці продали дітей заради відеоігор

Китайці продали дітей заради відеоігор

Китайська пара продала трьох своїх дітей, щоб заплатити за онлайн-ігри.

Представникам влади про те, що трапилося повідомила мати Лі Ліна, коли дізналася, куди пропали її онуки. Про те, пред'явлено звинувачення подружжю, поки нічого невідомо. Про те, хто купив дітей, теж поки не повідомляється.

Лі Лін і Лі Дзюань торгували своїми дітьми з 2009 року. Як з'ясувалося, вони не знали, що порушують закон. Коли їх запитали, чи не сумують вони за дітьми, подружжя відповіло: "Ми не хочемо їх ростити, ми просто хочемо їх продати, щоб отримати трохи грошей".

Пара познайомилася в 2007 році в інтернет-кафе. Вони зблизилися завдяки любові до відеоігор. У 2008 році у них народився старший син. Буквально через кілька днів після його народження вони залишили дитину вдома одного, щоб відправитися в інтернет-кафе за 30 кілометрів від дому.

У 2009 році у геймерів народилася дочка. Тоді у них і з'явилася ідея продати дитину, щоб заробити на ігри. Батьки продали її за 3 тисячі юанів - це трохи менше, ніж 500 доларів, - і практично відразу витратили всі гроші.

Після цього вони вирішили продати і старшу дитину. За нього подружжя Лі отримали 30 тисяч юанів (приблизно 4,600 доларів). У 2010 році у Лі народився ще один син, якого вони також продали за 30 тисяч юанів.

Зараз ви читаєте новину «Китайці продали дітей заради відеоігор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути