Ексклюзиви
пʼятниця, 10 січня 2014 09:38

Кернес не зміг адекватно відреагувати на питання про пожежу на Хартроні

Мер Харкова Геннадій Кернес нахамив одному з користувачів соцмережі Instagram, який наважився поцікавитися, чому пожежні команди Харкова так погано оснащені і підготовлені до серйозних пожежним ситуацій. Користувач написав меру Харкова про те, що в місті немає нормальної техніки, яка допомогла б врятувати людей, а також засумнівався у кваліфікації самих рятувальників.

 

Мер Харкова відповів на репліку своєрідно: "ты сегодня ели пальцем в ж....у попал а думаешь про огонь тебе надо думать про воду где палец вымыть (орфографія і пунктуація автора збережені)".

 

Нагадаємо, що сам пан Кернес ніяк не відреагував на трагічну пожежу в будівлі державного підприємства "Хартрон", яка стався 8 січня і забрала життя 8 людей. В результаті пожежі загинули 27-річний Сергій Підлужний, 28 -річні Максим Євраєв, Сергій Фуповець, Катерина Орлова, 31-річні Євген Бесєдін, Євген Красильник, 36 -річна Інна Сагіно і 39-річний Костянтин Горенко. За словами очевидців, пожежники зняли з четвертого поверху тільки одну людину, люди змушені були стрибати на землю, щоб врятуватися від вогню. Травми, отримані при падінні, в деяких випадках були несумісні з життям. Багато свідків стверджували, що пожежники приїхали без рятувального брезенту і з мінімальною кількістю води.

Зараз ви читаєте новину «Кернес не зміг адекватно відреагувати на питання про пожежу на Хартроні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

54

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути