середа, 11 травня 2016 06:30

Кемерон розповів Єлизаветі II про найкорумпованіші країни світу

Кемерон розповів Єлизаветі II про найкорумпованіші країни світу
Фото: Reuters

Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон в розмові з королевою Єлизаветою II назвав Нігерію та Афганістан "одними з найбільш корумпованих країн у світі". Заяву було знято журналістами на камеру і показано в ефірі телеканалу ITN напередодні візиту обох лідерів цих країн на майбутній антикорупційний саміт, повідомляє Reuters.

"Сьогодні вранці ми провели дуже успішне засідання кабінету міністрів, де говорили про майбутній антикорупційний саміт", — розповів Кемерон Королеві, яка підійшла до нього.

"У нас будуть нігерійці. Насправді, в Британію приїдуть лідери деяких фантастично корумпованих країн", — розповів Кемерон. "Нігерія, Афганістан - можливо, одні з найбільш корумпованих країн у світі", — додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кемерон: Вихід Британії з ЄС може призвести до війни на континенті

Королева на коментар Кемерона не відповіла. Однак архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі, який стояв поруч, у свою чергу, зауважив, що "конкретно самі президенти не корумповані".

Нагадаємо, 12 травня в Лондоні пройде масштабний антикорупційний форум за участю вищого керівництва близько 40 країн. За результатами саміту в Лондоні учасники підпишуть глобальну заяву, спрямовану на виявлення корупції, пошук і покарання винних.

Зараз ви читаєте новину «Кемерон розповів Єлизаветі II про найкорумпованіші країни світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути