вівторок, 06 вересня 2016 12:03

Картинка з палаючою студією "Інтера" вигідна Росії - Логвинський

Картинка з палаючою студією "Інтера" вигідна Росії - Логвинський

Телекартинка з палаючою студією каналу "Інтер" у нинішній ситуації вигідна російським окупантам.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський у телеефірі "112 Україна".

За його словами, після того як оприлюднили листування колишньої журналістки каналу Столярової та інших осіб з українськими політиками, стало зрозуміло, що "хтось замовляв музику, і цим "хтось" є країна-агресор, яка веде військові дії проти України".

"До "Інтера" дуже багато претензій. Їхні цілі були зрозумілі і навіть розписані: кого "мочити", коли "мочити", кого "підіймати", кого "опускати". Фактично ми допустили під час війни, щоб агресор, який окупував Крим, частину Донбасу, дозволяв собі будувати політичну, інформаційну війну всередині системи. Так не повинно бути, так не було в жодній нормальній країні", - сказав депутат.

За його словами, така ситуація - ганебна, тому зрозуміло, чому громадськість порушила питання, в першу чергу, перед СБУ.

"Де реакція на інформацію, яку ми бачимо: це правдива інформація чи ні. Якщо правдива, то де результати, де кримінальні справи і судові вироки; і чому не припиняють діяльність каналу?", - наголосив Логвинський.

За його словами, свобода слова – це одна з головних цінностей. Картинка, яку показали по ТБ, не відповідає тому, що сьогодні відбувається в нашій країні. ЗМІ сьогодні працюють вільно.

"Водночас, кому вигідна ця історія? Кому вигідно з кількох палаючих автомобільних шин зробити вибух із нашої країні? Або ідіотам, або тим людям, які сьогодні і на саміті, і на найближчих комітетах приходитимуть і говоритимуть про те, як сьогодні в Україні пригнічують ЗМІ", - додав депутат.

Зараз ви читаєте новину «Картинка з палаючою студією "Інтера" вигідна Росії - Логвинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути