неділя, 21 вересня 2014 18:17

"Хватит врать и воевать" - діти в Києві провели акцію до Дня Миру
8

Фото: unn.com.ua

На честь 30-ї річниці Декларації Генеральної Асамблеї ООН "Про право народів на мир" у Києві мав пройти Марш Миру, однак через складні погодні умови організатори акції вирішили змінити її формат.

Активісти зачитали ряд вимог до ООН, які пізніше передадуть у Представництво ООН в Україні разом із картиною, яку намалювали своїми долонями діти під час акції.

"Сьогодні до ООН ми передамо свої вимоги щодо того, яким чином можна сьогодні припинити кровопролиття. Цим листом ми повідомляємо, що у нас сьогодні відбувся Марш Миру і українці вимагають: припинити військові дії на території України і продовжити врегулювання спірних питань мирними методами.

Вивести з української території всіх російських військовослужбовців та інших задіяних у вбивствах громадян Росії, надану терористам військову техніку, припинити надання терористам військової, фінансової, матеріальної та пропагандистської підтримки.

Сприяти якнайшвидшому звільненню військовополонених, забезпечити дотримання прав людини та припинити практику страти військовополонених", - зазначили організатори акції.

Сьогодні, 21 вересня, Марш Миру проходить у Москві та ще кількох містах Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Хватит врать и воевать" - діти в Києві провели акцію до Дня Миру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути